24u op 24u staat een multidisciplinair team voor U klaar om U een permanente en     kwalitatieve zorgverlening aan te bieden.

    Verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten en andere disciplines verzekeren in     nauw overleg met Uw huisarts en onze coördinerend raadgevend arts (Dr. Declercq) een     uitstekende verzorging. 

    Animatie
    Een animatiedeskundige organiseert allerhande activiteiten (spelnamiddagen,     kookactiviteiten, voorleesmoment) en evenementen in- en buitenshuis. Beweging en     activering dragen immers bij tot gezondheid en welbevinden.

    Ergotherapie
    De ergotherapeute zorgt voor de meest geschikte aanpak bij het uitvoeren van de taken     tijdens het dagelijkse leven en dit in functie van de beperkingen van de bewoners.

    Logopediste
    Onze logopediste gaat na welke communicatie en/of slikproblemen er bestaan bij de     bewoners. Ze geeft advies bij maaltijdbegeleiding en ontwikkelt mogelijkheden aan de     bewoners om beter te communiceren. 

    Kinesist
    De kinesist heeft als opdracht alle fysiotherapeutische mogelijkheden optimaal te          benutten teneinde een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken in het welzijn of het     genezingsproces van onze bewoners. Ze is ook intens bezig met het plannen, opzetten,     evalueren en bijsturen van een efficiënt beleid inzake het hanteren en verplaatsen van     bewoners, maar evenzeer m.b.t. het lig- en zitcomfort van onze bewoners.

    Vrijwilligers
    Een grote groep van vrijwilligers en familieleden van bewoners helpen mee aan het     realiseren van de activiteiten.

                Dagelijks leven